Nieuwe lolita releases

Vandaag wil ik graag de nieuwe lolita releases van de laatste tijd bespreken. Het is altijd leuk als er weer nieuwe lolita jurken of prints uitgebracht worden. Ook is het altijd spannend. Zit er misschien een leuk item voor mij bij? Is het beschikbaar in de juiste kleur? Misschien wordt je nieuwe droom print of jurk wel uitgebracht. En dan er altijd nog de vraag: gaat het me lukken om de nieuwe print/jurk te bemachtigen? De komende tijd kan ik niets kopen, omdat ik laatst nog een jurk gekocht heb. Toch vind ik het leuk om de releases in de gaten te houden.

Baby The Stars Shine Bright

starlight carnaval btssb

Starlight Carnaval is de nieuwste print van Baby The Stars Shine Bright. De print beeld het Venetiaans Carnaval af. Ik vind het geweldig dat er eindelijk een merk is die het Venetiaans carnaval onder de aandacht brengt. Ik zat al zo lang op zo’n print te wachten. Venetiaans carnaval is een perfect onderwerp voor een lolita print.  Helaas ben ik niet al te blij met de kleuren van de print. En de print zelf spreekt mij ook niet zo aan. De vorm van de jurk vind ik wel mooi, de strikjes bovenin maken het geheel schattig.  Toch had ik liever gezien dat Baby een print zou maken van het silhouet van de stad Venetië.  Hoewel deze print mij niet zo aanspreekt, hoop ik dat er in de toekomst meer Venetiaanse lolita prints komen.

Innocent World

classical strawberry series iw
Dit is een van de nieuwste serie van Innocent World, deze serie heet: Classical Strawberry. De vorm van de jurk is simpel en elegant. Het strikje om de taille, maakt het geheel helemaal af. Persoonlijk houd ik erg van aardbeien prints, dus ik vind het erg leuk dat Innocent World deze jurk verkoopt. Het is een zoete print, die toch duidelijk een klassieke uitstraling heeft. Een perfecte jurk voor de zomer!

Cloud Chamber

summer night cloud chamber
Cloud Chamber is misschien een onbekend merk voor de meeste mensen. Het is een Koreaans lolita merk en ze verkopen prachtige elegante en schattige kleding. Deze jurk, Summer Night genaamd, is daar een goed voorbeeld van. Het is een leuke en vrij eenvoudige jurk. Erg geschikt voor dagen als je lolita wil dragen, maar niet helemaal over de top wilt gaan. De laag kant onderaan vind ik het enige minpunt aan de jurk.  Ik vind het te opvallend, maar misschien valt het in het wel weg?

Angelic Pretty

 

cosmic series angelic pretty

 

Cosmic Series de veelbesproken nieuwe print van Angelic Pretty. Ik vind het een bijzondere en vernieuwende print. En het is een leuke afwisseling van al die mierzoete jurken met konijnen, speelgoed of snoepjes. Niks tegen die zoete prints, natuurlijk! Vroeger had ik altijd iets met het heelal en het sterrenstelsel. Toen ik klein was wilde ik geen prinses worden, ik wilde astronaut zijn! Totdat ik ontdekte dat wiskunde en natuurkunde toch niet helemaal mijn ding waren. Je kunt niet alles hebben. De fascinatie voor het heelal heb ik tot dit moment nog steeds. De donkerblauwe versie vind ik het mooist en de vorm van de jsk spreekt mij ook heel erg aan. Stiekem hoop ik hem in de toekomst een keer tegen te komen. Wie weet!

Metamorphose 

pintuck tiered pinafore dress meta
De Pintuck Tiered Pinafore jsk van Metamorphose is een van de meest populaire jurken van het merk. De jurk is al verschillende keren uitgebracht in vele kleuren en prints. Deze jurk blijft mooi door zijn eenvoud.

Advertenties

One thought on “Nieuwe lolita releases

  1. De eerste jurk vind ik ook niet zo geweldig. het thema van de print vind ik dan wel weer leuk alleen de uitvoering ervan niet. Ik vind het ook leuk dat er nu een keer een andere soort print is bij Angelic Pretty, een keer wat anders. De jurk van Cloud chamber vind ik mooi, deze zou ook casual gedragen kunnen worden denk ik. Verder is de Pintuck jurk van Meta echt een klassieker. Die kan op zoveel manieren gecombineerd worden, en dat vind ik wel leuk. Juist omdat die zo simpel is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s